Trainingen en workshops

Met veel plezier ontwikkel en geef ik trainingen op maat. De trainingen worden ontwikkeld op basis van de vraag of problematiek van de organisatie. Behoeften van de deelnemers zijn daarbij leidend. Om goed aan te kunnen sluiten bij de leervraag is een uitgebreid voorgesprek met de organisatie belangrijk. Ook doe ik vaak intakes met individuele deelnemers.

Door praktische doe(l) gerichte programma's verwerven deelnemers nieuwe inzichten en vaardigheden. Vervolgens worden ze gestimuleerd deze in hun werkomgeving toe te passen.

Vanuit openheid, een heldere structuur, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid en een sfeer van veiligheid en vertrouwen werk ik aan het behalen van een tastbaar en positief resultaat.

Kijk onder thema's voor de mogelijke inhoudelijke invulling.Grote groepen

Voor grote groepen verzorg ik thema's, presentaties en workshops. Dat kan voor uiteenlopende gelegenheden zijn, zoals congressen, organisatiebijeenkomsten of studiedagen. Door de inzet van bepaalde technieken en werkvormen weet ik ook de mensen bij grotere bijeenkomsten individueel te raken, te boeien en te bewegen.

Kijk onder thema's voor de mogelijke inhoudelijke invulling.